Pyetje-Përgjigje të ndryshme (2)

2019-10-19T17:58:54+04:00July 14th, 2019|Categories: Pyetje Të Ndryshme, Të Ndryshme|

Pyetje-Përgjigje të ndryshme (2)   (Pyetja Nr. 100) Sara / Gjakovë / 31-3-2009 Message: Es-selam alejkum. Desha tju pys diq per namazin: Nje dite isha ne piknik ne natyr ne nje mal dhe fillova te falem {namazin e ikindis} por ne namaz nga rekati i tret mosgabofsha mu kujtua se nuk e kam marr drejtimin